Professionell fasadtvätt 
i Halmstad, hylte och gislaved

Runemyrs Alltjänst AB har lång erfarenhet av fasadtvätt i Halmstad, Hylte och Gislaved med bred omnejd. Välkommen att kontakta oss när du behöver professionell fasadtvätt.

Fasadtvätt när det är som bäst

Vi på Runemyrs Alltjänst AB är väletablerade i branschen och har mångårig erfarenhet av fasadtvätt i Halmstad, Hylte och Gislaved med bred omnejd. Vi har den kapacitet, kunskap, utbildning, spetskompetens, utrustning, säkerhetstänk och anpassade metoder som krävs för ett fullgott kvalitetsresultat som står sig.

Med vår erfarenhet av den Halländska kusten, slätternas hårda vindar och salta vatten som blåser in från havet, och avgaser från tät trafik som rutinmässigt kör förbi både hem och företag är vi mer än redo med den kapacitet och kunskap som krävs för att tvätta byggnader.

Fräsch och ren fasad på din fastighet gör stor skillnad

Det är som med bilen, är den ren går den snabbare, nåväl, kanske inte snabbare men den känns härlig att vistas i och köra. Samma med villan, flerfamiljushuset, firman, kontoret, butiken, ja alla fastigheter, är fasaden snygg så är vi nästan i hamn med hela trivselfaktorn. Det är tillfredställande helt enkelt att ha en fasad som är pigg och stolt. Sedan att det är  ekonomiskt hållbart med en fasad som mår bra och som håller längre, det ingår. 

Vi tvättar fasader i Halland med omnejd:

  • Halmstad
  • Hylte
  • Gislaved

Boka Runemyrs Alltjänst för fasadtvätt

Vädret är ett kärt samtalsämne och vårt nordiska klimat är generöst med väta. Våra hus och hem är extra utsatta för väder och vind och över tid kan det bli problematiskt. Vi vill hjälpa dig skydda fasaden genom att  ge den en rejäl Runemyrs-tvätt.  Vårt gedigna team av professionella medarbetare kan snabbt vara på plats och på ett professionellt vis leverera ett kvalitetsjobb på fasaden som blir som ny. Dessutom är den skyddad för många kommande säsonger av nederbörd.

Professionell fasadtvätt i Halmstad, Hylte och Gislaved
Runemyrs Alltjänst tvättar fasader i Halmstad, Hylte och Gislaved

Fasadtvättens många fördelar

– förebygger framtida skador
– håller fasaden fräsch och ren
– ökar fasadens livslängd
– fasaden blir snygg som ny
– behåller fastighetens värde

En rejäl Runemyrbehandling i form av en professionell fasadtvätt har bara fördelar.

Hur mår er fasad? Utsatt läge är fasadens verklighet, och i minst fyra väderstreck. På västkusten blåser det rätt friskt för jämnan och oavsett var du befinner dig i Halland så är vädergudarna generösa med nederbörd. Solen lyser också med sin närvaro mellan skurarna och summera man det hela så är fasaden rejält uppvaktad.

Utöver vädret så tillkommer aktiviter som vi människor utför invid fasaden, och vissa med barnögon ser ett perfekt bollplank, inte minst. Sedan har vissa sina rabatter nära intill, vars blommor och buskar gör sitt på fasaden. Intill står kanske även träd vars grenar skaver mot denna dyrbara fasad. Kontakta oss så kommer vi ut och räknar på jobbet. Vi kan även göra en noggrann kontroll av taket när vi är där.

ROT-avdraget och fasadtvätt

När du anlitar Runemyrs Alltjänst AB för fasadtvätt har du möjligheten att finansiera en del av kostnaden via rotavdraget. Avdraget gäller för fakturerad arbetskostnad. 30% av arbetskostnaden upp till en viss summa gäller. Läs mer via länken nedan eller ring oss direkt på 070-612 60 51 så berättar vi mer.

Så rengör vi fasaden

Vi tvättar alla förekommande fasader med beprövade metoder som anpassas efter varje unik fastighet:

  • Tegelfasader
  • Plåtfasader
  • Putsfasader
  • Träfasader

Arbetstryck, temperatur och vattenflöde anpassas för fasadtvätten som därmed är skonsam, varsam och effektiv med ett fräscht och hållbart kvalitetsresultat.

Alger, smuts, avgaser och andra föroreningar tvättas bort mede vatten från fasaden – för att hålla den så ren som möjligt och på så vis undvika framtida problem. Och inte minst, snyggt och fräscht blir det.

All inclusive rengöring för din fastighet

Självklart tar vi hand om taket om så önskas. Klicka här och läs om taktvätt

All inclusive – hela fastigheten

Självklart tar vi hand om taket om så önskas. Klicka här och läs om taktvätt

All inclusive – hela fastigheten

Självklart tar vi hand om taket om så önskas. Klicka här och läs om taktvätt

Professionell taktvätt i Halmstad, Hylte och Gislaved

Teckna serviceavtal

Med ett serviceavtal kan vi på Runemyrs Alltjänst AB anlitas för översyn av tak och fasad, vattenavrinning och hängrännor. På så vis har ni kunskap och trygghet vad gäller takets och fasadens skick. Ett serviceavtal med oss är ofta efterfrågat och det är en mycket omtyckt tjänst bland våra befintliga kunder.

Utöver tak och fasad erbjuder vi även serviceavtal för mark och trädgård, fastigheter eller enligt kundens önskemål. Det bästa med denna service är att du får hjälp med det mesta precis när och hur ofta du vill.

Hör med oss om löpande serviceavtal där kunden bestämmer tidsintervall under hela året, det lönar sig.

Södra Industrigatan 2
314 34 Hyltebruk

Call Now Button