Professionell trädfällning 
i Halmstad, hylte och gislaved

Runemyrs Alltjänst AB har lång erfarenhet av trädfällning och trädskötsel i Halmstad, Hylte och Gislaved med bred omnejd. Välkommen att kontakta oss när du behöver professionell och säker trädfällning.

Trädfällning när det är som bäst

Vi på Runemyrs Alltjänst AB är väletablerade i branschen och har mångårig erfarenhet av trädfällning och trädvård i Halmstad, Hylte och Gislaved med bred omnejd. Vi har den kapacitet, kunskap, utbildning, spetskompetens, utrustning, säkerhetstänk och anpassade metoder som krävs för ett fullgott kvalitetsresultat som står sig.

Bedömning av hälsostatusen på ditt träd
Vi kommer ut och bedömer hur ditt träd mår. Därefter får du åtgärdsförslasg om trädfällning är nödvändigt eller om det räcker med beskärning alternativt annan rekommendation beroende på hälsostatus.

Trädfällning och andra tjänster inom trädvård och trädskötsel
Finns där risker förenade med ett sjukt träd i din trädgård så kan vi snart vara på plats och fälla det innan olyckan är framme. Vi hjälper alla tomtägare, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med till exempel för stora träd som riskerar att skada intilliggande fastigheter. Då beskär vi eller sektionsfäller beroende på vad uppdraget krävs. Alltid med säkerhet i fokus.  

Våra tjänster inom trädfällning

  • trädfällning – regulär / normal
  • trädfällning med skylift / kran
  • stubbfräsning
  • bortforsling
  • beskärning
Runemyrs Alltjänst för trädfällning och trädskötsel

Boka Runemyrs Alltjänst

för trädfällning, trädskötsel, beskärning och stubbfräsning

 

RUT-avdraget och trädfällning

När du anlitar Runemyrs Alltjänst AB för trädfällning har du möjligheten att finansiera en del av kostnaden via rotavdraget. Avdraget gäller för fakturerad arbetskostnad. 30% av arbetskostnaden upp till en viss summa gäller. Läs mer via länken nedan eller ring oss direkt på 070-612 60 51 så berättar vi mer.

Teckna serviceavtal

Med ett serviceavtal kan vi på Runemyrs Alltjänst AB anlitas för översyn av tak och fasad, vattenavrinning och hängrännor. På så vis har ni kunskap och trygghet vad gäller takets och fasadens skick. Ett serviceavtal med oss är ofta efterfrågat och det är en mycket omtyckt tjänst bland våra befintliga kunder.

Utöver tak och fasad erbjuder vi även serviceavtal för mark och trädgård, fastigheter eller enligt kundens önskemål. Det bästa med denna service är att du får hjälp med det mesta precis när och hur ofta du vill.

Hör med oss om löpande serviceavtal där kunden bestämmer tidsintervall under hela året, det lönar sig.

Södra Industrigatan 2
314 34 Hyltebruk

Call Now Button