Professionell trädgårdsskötsel
i Halmstad, hylte och gislaved

Runemyrs Alltjänst AB har lång erfarenhet av trädgårdsskötsel i Halmstad, Hylte och Gislaved med bred omnejd. Välkommen att kontakta oss när du behöver professionell trädgårdsskötsel. Vi kommer ut vid behov eller så kan du teckna vårt populära serviecavtal för löpande tjänster.

Trädgårdsskötsel när det är som bäst

Vi på Runemyrs Alltjänst AB är väletablerade i branschen och har mångårig erfarenhet av trädgårdsskötsel i Halmstad, Hylte och Gislaved med bred omnejd. Vi har den kapacitet, kunskap, utbildning, spetskompetens, utrustning, säkerhetstänk och anpassade metoder som krävs för ett fullgott kvalitetsresultat som står sig.

Trädgårdstjänster som vi utför

 • Löpande trädgårdsarbeten
 • Tillfälliga trädgårdsarbeten
 • Trädfällning
 • Trädbeskärning
 • Stubbfräsning
 • Markarbeten – diverse trädgårdsarbeten såsom nyanläggning, justering av gräsmatta, markstensanläggning m.m.
 • Stensättning
 • Plattläggning
 • Snöskottning & halkbekämpning
 • Belysning utomhus på fastigheter, parkträd mm
 • Diverse alltjänster
 • Har du ett uppdrag som saknas på listan så är det mycket möjligt att vi kan hjälpa dig – bara att kontakta oss så är vi snart på plats! Vi hjälper dig med dina behov och önskemål när det gäller trädgården, oavsett privatperson eller företag.
Runemyrs Alltjänst fixar trädgårdsskötsel för privatpersoner och företag

Boka Runemyrs Alltjänst för trädgårdsskötsel

Behöver du som privatperson hjälp med din trädgård? Eller letar du som företagare efter en trädgårdsmästare? Vi hjälper alla så ring eller skriv till oss och boka en tid så kommer vi ut till er och pratar skötsel av er trädgård (eller park mm).

Runemyrs Alltjänst sköter trädgårdar i Halmstad, Hylte och Gislaved

RUT-avdraget och trädgårdsskötsel

När du anlitar Runemyrs Alltjänst AB för trädgårdsskötsel har du möjligheten att finansiera en del av kostnaden via rotavdraget.

Avdraget gäller för fakturerad arbetskostnad. 30% av arbetskostnaden upp till en viss summa gäller. Läs mer via länken nedan eller ring oss direkt på 070-612 60 51 så berättar vi mer.

Trädgårdsskötsel av kvalité, från grunden upp
Trädgårdsskötsel i Halmstad, Hylte och Gislaved
Trädgårdsskötsel av Runemyrs Alltjänst är av kvalité
Vi sköter helheten i uppdraget fastighetsskötsel
Runemyrs Alltjänst anlitas för löpande skötsel av trädgård och parkmiljöer

Teckna serviceavtal

Med ett serviceavtal kan vi på Runemyrs Alltjänst AB anlitas för översyn av tak och fasad, vattenavrinning och hängrännor. På så vis har ni kunskap och trygghet vad gäller takets och fasadens skick. Ett serviceavtal med oss är ofta efterfrågat och det är en mycket omtyckt tjänst bland våra befintliga kunder.

Utöver tak och fasad erbjuder vi även serviceavtal för mark och trädgård, fastigheter eller enligt kundens önskemål. Det bästa med denna service är att du får hjälp med det mesta precis när och hur ofta du vill.

Hör med oss om löpande serviceavtal där kunden bestämmer tidsintervall under hela året, det lönar sig.

Södra Industrigatan 2
314 34 Hyltebruk

Call Now Button